Persondatapolitik
Den nye databeskyttelsesforordning (GDPR) trådte i kraft
d. 25. maj 2018. De nye regler giver dig blandt andet
større kontrol over, hvordan vi behandler dine data, og
hvordan Saks og Papir fremover må kontakte dig.
Du kan læse vores opdaterede persondatapolitik
herunder.


1. Generelt
1.1 Denne persondatapolitik beskriver, hvorledes Saks og
Papir indsamler og behandler oplysninger om dig.
1.2 Persondatapolitikken gælder for personoplysninger,
som du afgiver til os, eller som vi indsamler via Saks og
Papirs hjemmesider og apps.
1.3 Saks og Papir er dataansvarlig for dine
personoplysninger. Al henvendelse til Saks og Papir kan
ske via kontaktoplysningerne anført under pkt. 7.


2. Indsamling og
behandling af oplysninger
Når du besøger websiden, gemmer webserveren
midlertidige data, dvs. din IP-adresse, information om
hvilke af vores websider, du har besøgt, samt dato og
klokkeslæt for dit besøg. Disse data slettes, når du
forlader websiden.
Derudover gemmes personlige oplysninger kun i de
tilfælde, hvor du frivilligt har angivet disse, f.eks. i
forbindelse med registrering, køb og behandling af din
ordre, markedsundersøgelser, konkurrencer eller online
ansøgninger.
Serveren modtager og registrerer automatisk oplysninger
fra din browser, herunder bl.a. cookies. De indsamlede
personoplysninger i forbindelse med ordreprocessen er dit
navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse samt

billeddata.
Hvis du kontakter Saks og Papir, vil dine
personoplysninger omkring ordren blive behandlet.
Billedfiler som du uploader gemmes automatisk i et kun
for dig og Saks og Papir tilgængeligt online-galleri i op til
30 dage. Du har til enhver tid mulighed for slette billederne
i dine albummer, eller ud fra eget ønske gøre dem
tilgængelige over for tredjemand.
Efter at din bestilling er færdigproduceret og udleveret,
gemmes billedfilerne i op til 12 uger for at kunne afvikle
evt. reklamationer eller genbestillinger i vores produktion.
Herefter slettes disse data automatisk.
Nærværende erklæring om databeskyttelse fastsætter i
henhold til artikel 13 i EU's generelle
databeskyttelsesforordning (EU-DSGVO), hvilke
oplysninger vi må registrere i forbindelse med dit besøg
på vores websted og anvendelsen af Saks og Papirs
Services, samt hvordan disse oplysninger vil blive
anvendt. Disse data bliver slettet i overensstemmelse med
lovbestemmelserne efter endt brug.


3. Overførsel af dine data
online
Personlige data såsom login, kodeord, adresser,
indtastede kreditkortdata eller kontodata bliver
udelukkende overført via særligt krypterede forbindelser
(HTTPS / SSL) og bliver kun gemt på specielle
sikkerhedsservere.
4. Hvilke informationer
registreres hos os og til
hvilket formål?

4.1. Hvilke informationer
registreres
Vi bruger de data, du giver for at opfylde din bestilling og
fakturering. Dine data vil blive anvendt i
overensstemmelse med gældende lovgivning om
databeskyttelse knyttet til de respektive tilhørende formål,
og for at forbedre hjemmesiden, navnlig den tekniske
administration af hjemmesiden. Kun hvis du har givet os
dit samtykke, bruges disse data til produktrelaterede
undersøgelser og markedsføring.
Vi deler kun dine personlige data med statslige
myndigheder såsom politi, domstole etc. efter modtagelse
af krævede lovpligtige dokumenter. En videreformidling til
trejdepartsvirksomheder finder ikke sted, med mindre du
selv har givet tilladelse til det!
4.3. Produktanbefalinger per e-
mail
Efter et køb af et Saks og Papir produkt, vil du eventuelt
modtage produktanbefalinger af lignende Saks og Papir
produkter per e-mail. I denne forbindelse retter vi os efter
gældende lovkrav, og du har naturligvis til hver en tid og
uden begrundelse mulighed for at afmelde dig vores
produktanbefalinger. Det er gratis at henvende sig til Saks
og Papir - henvender du dig telefonisk, gælder altså
udelukkende dit teleselskabs tariffer.
5. Brug af cookies
Vi gør brug af cookies for at forbedre dit besøg på vores
hjemmeside og giver dig mulighed for at benytte bestemte
funktioner. Cookies er små tekstfiler, som lægges på din
computer og muliggør en genkendelse, men ikke tillader

personlig idenfikation af din person. Nogle af disse
cookies, vi bruger, slettes automatisk af browseren, når du
skifter væk fra hjemmesiden eller lukker din browser
(såkaldte "Session cookies"). Andre cookies forbliver på
din enhed og kan læses af os eller vores
partnerselskaber, i din browser, næste gang du besøger
hjemmesiden ("persistent cookies").
Du kan indstille din browser, så du er informeret om
brugen af cookies og skal acceptere enhver hjemmesides
brug af cookies. Hvis du vælger ikke at tillade cookies på
en hjemmeside, kan det være at bestemte funktioner på
hjemmesiden ikke virker korrekt.


6. Indsamling af anonyme data
Vi indsamler data med hensigt på brug i marketing- og
hjemmesideoptimering, som gemmes under pseudo-
profiler. Disse profiler bruges til at analysere, hvordan en
hjemmeside bliver brugt med henblik på at optimere de
sider vi stiller til rådighed. Profilerne kan bruges i
samarbejde med cookies. Pseudoprofilerne vi opretter
indeholder på ingen måde personlig information om dig.
Information indsamlet igennem cookies bliver i de fleste
tilfælde lagret på en sikret server hos Google i Amerika.
Indsamlede IP-adresser bliver gemt på en sikret server i
Europa eller lande som er del af Europas Økonomiske
Samarbejdsområde. IP-anonymisering er aktiv på dette
website. Google bruger disse oplysninger til at evaluere
din brug af hjemmesiden, udarbejde rapporter med info
om, hvordan du bruger hjemmesiden og andre
interaktioner, samt internetrelaterede tjenester til os. Ifølge
Google bliver din indsamlede IP-adresse ikke koblet
sammen med andre data som Google har indsamlet om
dig.

7. Kontakt oplysninger i
forbindelse med spørgsmål
til kontakt data
Saks og Papir kan kontaktes på:
vibe@saksogpapir.dk

8. Konverteringsmåling
med Facebooks pixels

 

I forbindelse med din indvilligelse gør vi brug af et
trackingpixel fra Facebook Inc., 1601 S. California Ave,
Palo Alto, CA 94304, USA ("Facebook"). Vha. dette pixel
har vi mulighed for at følge vores besøgendes adfærd,
efter at de har besøgt eller klikket på en Facebook-
annonce. Således har vi mulighed for at måle
effektiviteten af vores Facebook-annoncer - information, vi
kan bruge i forbindelse med udarbejdelse af statistikker og
markedsundersøgelser. Alle disse data er fuldstændigt
anonyme for os - dvs., at vi ikke ser brugernes personlige
oplysninger. Dataene bliver dog gemt og bearbejdet af
Facebook, og vi informerer til hver en tid vores besøgende
om dette. Facebook kan forbinde disse data med din
Facebook-konto, ligesom Facebook kan bruge dataene til
deres egne reklameformål såvel som deres egne
politikker: https://www.facebook.com/about/privacy/. De
indsamlede oplysninger kan af Facebook såvel som deres
partnere bruges til reklameformål, inden- såvel som
udenfor Facebook. Ydermere kan, til de samme formål, en
cookie gemmes på din computer.
Denne indvilligelse kan kun gives af besøgende, der er
ældre end 13 år. Er du yngre, beder vi dig spørge dine
forældre eller din værge til råds.

9.
Sikkerhedsforanstaltninger
9.1. Ændring, sletning eller indsigt
i dine personoplysninger
Du kan til enhver tid anmode Saks og Papir om at oplyse,
hvilke specifikke oplysninger, vi har registreret om dig, og
til hvilket formål oplysningerne er blevet anvendt. Du har
ret til at gøre indsigelse mod indsamlingen og
behandlingen af dine personlige oplysninger eller at få
disse slettet eller berigtiget, såfremt dette måtte være
nødvendigt.
Henvendelser bedes rettet til databeskyttelsesrådgiveren.
Personoplysninger, som ikke kan relateres til en ordre -
herunder din e-mail adresse, hvis du har tilmeldt dig vores
nyhedsbrev - bliver først slettet eller ændret, når du
anmoder Saks og Papir om at gøre dette.
I henhold til bogføringsloven er Saks og Papir forpligtet til
at opbevare visse af dine personoplysninger, herunder
fakturaer, i minimum 5 år fra din seneste ordre.
Såfremt du har bestilt og fået produceret et produkt af
sælger, vil dine billeddata blive gemt i produktionen i op til
12 uger og derefter slettet.
Hvis du har tilmeldt dig nyhedsbrevet, vil din e-mail
adresse blive slettet fra systemet, når du afmelder dig
dette.

  • Instagram
  • Facebook
  • Pinterest
bi.png

© 2019 Saks & Papir All Rights Reserved

DHK_LOGO_2017_vi_støtter-RGB.png